Restaurant en entertainment

Geniet van de internationale en locale huisgemaakte gerechten in ons Mövenpick Restaurant in den Bosch voordat je een drankje gaat doen met collega's en vrienden in onze gezellige bar.

In de zomer, geniet van uw maaltijden op het ruime terras aan het water. Voor onze jonge gasten bieden wij speciale kindermenu's aan.


Restaurants & Bars

Het hotel-restaurant met 110 zitplaatsen biedt een verscheidenheid aan internationale gerechten. Van onze lavasteengrill worden verse producten geserveerd, zoals pasta en verschillende soorten steak. Dit gezellige restaurant is geschikt voor groepen en individuele gasten.

Geniet in de zomer van uw maaltijd op het mooie terras van het restaurant met uitzicht over een meer.

Go Healthy en geniet van seizoensgebonden, vitaminerijke en caloriearme gerechten bereid met verse ingrediënten. Meer weten

Om de 4 weken hebben we een speciale aanbieding in het restaurant. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie.


Breakfast offer

Wat is beter dan uw dag te beginnen met een uitgebreid Mövenpick Hotel ontbijtbuffet. Geniet van onze selectie van warme en koude ontbijtgerechten. Probeer ook onze bekende Bircher Muesli.

  • Maandag tot vrijdag van 6.30 tot 10.30 uur
  • Zaterdag en zondag 6.30 tot 11.30 uur
  • EUR 19.50 per persoon per dag

Gratis voor kinderen tot 6 jaar, 50% korting voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar in het Mövenpick Hotel ’s-Hertogenbosch.